Isagenix Voedingssupplementen / Sportvoeding

Isagenix Performance


isagenix performance amped protein bar

AMPED™ Protein Bar

Eiwit dat je prestaties stimuleert. AMPED™ Protein Bar is een uitstekende en handige bron van geweldig smakende, hoogwaardige eiwitten om de prestaties en het herstel te helpen optimaliseren.
Het bevat 28 gram van een op Whey gebaseerd eiwitmengsel met een superieur aminozuurprofiel dat de opbouw en het onderhoud van spiermassa ondersteunt en bevorderd.
Smaken: Aardbeien, Brownie, Koekjes

isagenix performance amped hydrate

AMPED™ Hydrate

De perfecte sportdrank om gehydrateerd en verfrist te blijven tijdens je training. Tijdens het sporten verliest je lichaam water, elektrolyten en vitamines. Een goede hydratatie is essentieel bij intensieve of langdurige inspanningen. Het glycogeencomplex in AMPED™ Hydrate levert optimale niveaus van koolhydraten die atleten nodig hebben om op piekniveau te presteren.
Smaken: Citroen Limoen, Druiven, Orange

isagenix performance amped nitro

AMPED™ Nitro

Een pre-workout supplement dat energie, kracht en focus biedt voor een optimale training. Gemaakt van actieve ingrediënten die lichaam en de geest ondersteunen om langere tijd met een hogere intensiteit te trainen. De Nitrosigine® en L-citrulline zorgen voor verhoogde doorbloeding en mentale focus. De aanwezige Creatine en betaïne zorgen voor verhoogde spiermassa, kracht en cel hydratie.
Smaken: Watermeloen

isagenix performance amped fuel

AMPED™ Fuel

Een handig verpakte mid-workout-gel die helpt het uithoudingsvermogen te behouden tijdens elke verlengde of veeleisende activiteit. De gel geeft energie aan je spieren voor meer uithoudingsvermogen.
Laat je bijtanken tijdens je activiteit met koolhydraten van appelmoes, agave en melasse. Helpt je beschermen tegen spierafbraak tijdens de training en verkort je recuperatie.
Smaken: Appel

isagenix performance isapro

IsaPro®

Hoogwaardig niet-gedenatureerd Whey eiwitconcentraat met 18 gram eiwit in elke portie. De perfecte eiwit boost op elk moment van de dag. Geweldig als een shake na het sporten.
Bevat een volledig vertakt aminozuurprofiel. Werkt preventief tegen spierverlies door ouderdom. Bevorderd de recuperatie na zware inspanningen.
Smaken: Chocolade, Vanille

isagenix performance amped nox

AMPED™ NOx

Een pre-workout supplement dat de productie van stikstofmonoxide ondersteunt. Hierdoor verhoogd de bloedstroom en zuurstoftoevoer naar de cellen. Zo kunnen uw spieren efficiënter werken en wordt vermoeidheid voorkomen.
Bevorderd een gezonde doorbloeding voor de optimale aanvoer van voedingsstoffen en zuurstof naar de cellen.
Smaken: Garden Blend Flavor

isagenix performance amped recover

AMPED™ Recover

AMPED™ Recover is een drankje na de workout met aminozuren met vertakte ketens ter ondersteuning van het herstel en herstel van spieren. Het bevorderd sneller spierherstel na het trainen en ondersteunt het spieropbouwproces.
Bevat leucine, isoleucine en valine en levert vertakte keten aminozuren om de spier eiwitsynthese te activeren.
Smaken: Framboos

isagenix performance amped power

AMPED™ Power

AMPED™ Power is een pre-workout supplement dat is ontworpen om je lichaam voor te bereiden op betere kracht en kracht voor de training. Het geeft je training een boost. Nitrosigine® en citrulline leveren voedingsstoffen en zuurstof aan de werkende spieren. Creatine verbetert uw prestaties en vermindert vermoeidheid. Deze combinatie resulteert in een sterkere, krachtigere workout.
Smaken: Kersen

isagenix performance isalean pro shake

IsaLean® PRO Shake

Volledige maaltijdvervanging voor maximale spieropbouw en het stimuleren van de stofwisseling. Een premium eiwitmengeling met een superieur vertakt keten aminozuur (BCAA) -profiel dat van nature spiergroei en -onderhoud bevordert. 36 gram eiwit om elke honger te stillen. Laag-glycemisch met energie-voedende koolhydraten, goede vetten en vullende vezels. Bevat actieve enzymen om de spijsvertering te bevorderen.
Smaken: Chocolade, Framboos, Vanille, French Vanille

isagenix weight loss e-shot

e-Shot™

Natuurlijke cafeïne op basis van krachtige kruiden. Een handig drankje dat je een cafeïneboost geeft, samengesteld met natuurlijke en plantaardige cafeïne.
Ideaal voor tijdens het sporten, onderweg of op kantoor. De perfecte ondersteuning voor je detoxdagen. Slechts 35 kcal per portie.
Smaken: Appel, Granaat

isagenix weight loss ionix supreme

Ionix® Supreme

Een botanische tonic voor dagelijks gebruik. Samengesteld uit specifieke ingrediënten die je algemene gezondheid en welzijn ondersteunen.

 • ● Dagelijkse energie boost
 • ● Ondersteuning van dagelijkse lichaamsfuncties
 • ● Helpt oxidatieve stress voorkomen door bij te dragen aan de bescherming van je cellen
 • Smaken: Natuurlijke vruchtensmaak

isagenix weight loss isalean bar

IsaLean™ Bar

Een handige eiwitrijke snack reep. Makkelijk mee te nemen in je sporttas voor na je workout. Het perfecte alternatief voor een ongezonde snack. Zeker nu we allemaal een drukke agenda hebben en gezonde eetgewoonten niet altijd even makkelijk te handhaven zijn.
De reep bevat essentiële koolhydraten, vezels en vetten die bijdragen tot een gezonde levensstijl. 18 gram hoogwaardige pure eiwitten.
Smaken: Chocolate decadence

isagenix weight loss nourish for live

Nourish for Life™

Verkwikkende, voedzame en evenwichtige aanvulling van je dagelijks dieet.

 • ● Ondersteuning van algemene lichaamsfuncties op basis van B-vitamines
 • ● Vermindering van vermoeidheid en moeheid
 • ● Stimulering van de normale energie afgevende stofwisseling

 • Smaken: Natuurlijke rijke bessensmaak

isagenix-weight-loss-whey-and-harvest-thins

Whey Thins™ and Harvest Thins™

Deze smakelijke en eiwitrijke snacks in handige individuele verpakking zijn de ideale snack voor een hongertje tussendoor.

 • ● Onderhoud de spiermassa door een combinatie van hoogwaardige eiwitten, goede vetten en koolhydraten
 • ● Glutenvrij
 • ● Individueel verpakt, 100 calorieën per portie

isagenix performance system pack

Performance System Pack

Het performance system pak biedt een mix van voedingsstoffen, energieboosters en hoogwaardige eiwitten voor spiergroei en herstel om u te ondersteunen bij het bereiken van een strakkere, slankere lichaamsbouw en optimale prestaties. Bespaar met dit voordeelpakket.

 • ● Bouwt en onderhoudt droge spieren
 • ● Verbetert de prestaties en helpt je sneller te herstellen
 • ● Trainen met een kick-start!

isagenix performance athletes pack

Athlete's Pack™

In topconditie blijven heeft de juiste voeding nodig. Als je je energieniveau wilt verhogen, je workouts wilt maximaliseren of de spiermassa wilt vergroten, kan de Athlete's Pak je helpen je fysieke fitheid naar een hoger niveau te tillen. Bespaar met dit voordeelpakket.

 • ● De juiste brandstof voor je spiergroei
 • ● Helpt je lichaam te herstellen
 • ● Geniet van de on-the-go voeding

isagenix performance value pak

Performance Value Pack

Het ultieme performance voordeelpakket. De combinatie van deze voedingssupplementen zorgt ervoor dat je presteert op topniveau. Of je nu professioneel sport, aan bodybuilding doet of marathons loopt. Met deze voedingssupplementen bereik je je doel.

 • ● Optimaliseer je spiergroei en recuperatievermogen
 • ● De ideale ondersteuning voor je training
 • ● Boost your body!

30-day-energy-and-performance-system

30-Day Energy & Performance System

Het 30-dagen-systeem biedt voedingsondersteuning voor uw actieve levensstijl. Wei-eiwit draagt bij aan een toename van de spiermassa, terwijl plantaardige cafeïne je helpt alert te zijn wanneer je het het meest nodig hebt.

 • ● Ondersteund je spiergroei en recuperatievermogen
 • ● Doeltreffende ondersteuning voor je training
 • ● Get your body in shape!

energy-and-performance-premium-package

Energy & Performance Premium Pack

Het pakket is ideaal voor mensen die evenwichtige voeding willen toevoegen, hun trainingsprestaties willen verbeteren en energie willen winnen in hun dagelijks leven. Het bevat het 30-daagse energie- en prestatiesysteem en aanvullende aanvullende producten om uw doelen en levensstijl te ondersteunen. Het bevat ook genoeg om te delen met vrienden en familie.

 • ● Ondersteunt uw dagelijkse voeding als onderdeel van uw energie- en prestatiedoel
 • ● Mix en match je favoriete IsaLean ™ Shake-smaken
 • ● Bevat Isagenix-accessoires: IsaBlender en IsaShaker